Binance CEO'su CZ'den İstifa Açıklaması

 Lider kripto para borsası Binance ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre şirketin üst düzey 3 yöneticisi istifa etmişti. İstifa eden isimler şirketin hukuk müşaviri Han Ng, stratejiden sorumlu üst düzey yöneticisi Patrick Hillmann ve regülasyonlara uyumdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Steven Christie olarak açıklanmıştı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Binance CEO'su CZ, istifa haberlerini doğruladı. Ancak istifanın iddia edildiği gibi Binance-ABD arasındaki olaylardan kaynaklanmadığını belirtti ve bu haberlerin yeni bir FUD dalgası için yapıldığını söyledi.

CZ yaptığı açıklamada, 

"Ayrılıklarla ilgili FUD yapılmaya devam ediliyor. Evet her şirkette dönüşümler olur. Ancak bahsedilen sebepler doğru değil. Biz 30 kişiden 8000 çalışana ulaşmış ve kurulduktan 5 ay sonra sektör lideri olmuş bir şirketiz. Ve bu liderlik koltuğunda da kalmayı başardık. Kullanıcılarımızı her zaman koruduk ve dünyanın en yetenekli çalışanlarıyla birlikte olduk. Şirketimiz evriliyor, kripto ortamı küresel çapta değişiyor. Bu yüzden şirkette değişimler olmaya devam edecektir. Ayrılanların hepsine en iyi dileklerimi gönderiyorum. Ayrılanların yerine geçenler de yüksek kalibrede kişiler. İşe alımlara da devam edeceğiz."

dedi. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.